4.09.2018 г., 9:03 ч.

Зад ъгъла 

  Поезия » Любовна
414 1 0

 

Животът ми със теб остана зад гърба ми...
Какво ще е напред не знам.
Ще бъдеш с мене само през съня ми,
но няма път... и изход няма там...
Животът ми без теб зад ъгъла ме чака -
реалността ни е дотук!
Прокудената ни Любов без глас заплака -
през нея мина по паважа някой друг...
Животът ми със теб без теб си тръгва
зад ъгъла с наведена глава.
Луната вчера беше кръгла, кръгла,
а днес се питам... беше ли това...

© Даниела Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??