11.11.2022 г., 14:12 ч.

Задкулисие 

  Поезия
216 0 0

I. Политическа драматургия

За какво нужни са днес

сцена парламентарна, депутати-артисти?

щом на Демокрацията пиесите

режисират се все зад кулисите.

 

II. Заключение

... И цялата BG демокрация

накрая самообобщи се

в една дума кратка -

                          Задкулисие.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??