11 нояб. 2022 г., 14:12

Задкулисие 

  Поэзия
215 0 0

I. Политическа драматургия

За какво нужни са днес

сцена парламентарна, депутати-артисти?

щом на Демокрацията пиесите

режисират се все зад кулисите.

 

II. Заключение

... И цялата BG демокрация

накрая самообобщи се

в една дума кратка -

                          Задкулисие.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??