25.12.2008 г., 20:14 ч.

Заедно 

  Поезия » Друга
709 0 3

Цветно, много цветно вътре е в мен

и внася радост в моя ден.

Палитрата е пълна с характери безчет,

но всички те създават днешния портрет.

Красиви, закачливи, весели дори -

заедно се борим за моите мечти!

Заедно рисуваме картинната съдба,

изпълваща изцяло моята душа...

 

Като фея приказна заставам пак до вас,

за да вдъхна сила на на всеки в този час.

Съществувам аз обаче

единствено във вашите глави,

защото феята сме аз и ти...

 

Посветено на колегите ми любими...

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??