23.07.2013 г., 21:56 ч.

заЕдно 

  Поезия » Любовна
414 0 0

Луната пълна ме събуди,
попита ме защо не спя.
Какво ли толкова се чуди -
до тебе искам да се долепя...

О, гениална простота!
Един мъж и една жена,
заЕдно създават любовта -
радват се на пълната луна...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??