29.03.2022 г., 8:54 ч.

Заедно! 

  Поезия » Свободен стих
209 0 0

Когато си щастлива, ми трепти!

Когато ти е болно, ми гори!

Вечна музика и огън бъди!

© Тихомир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??