23.05.2019 г., 16:32 ч.

Заедно двама 

  Поезия » Друга
211 0 3

Отдавна с жена ми сме заедно двама

във смерч и цунами, и в малката драма.

 

На национално ниво и на местно,

живеем банално и в грижи съвместно.

 

В голямата радост и в дребни капризи,

изпитваме сладост със малки сюрпризи.

 

Тя топли леглото във нощи студени

и влачим теглото с набъбнали вени.

 

От тука нататък вървим на зелено.

Животът оттатък е слънце свалено. 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??