16.02.2024 г., 11:23 ч.

Загадка 

  Поезия » Хумористична
162 4 10

Искам да се гмурна 
до най-дълбокото 
в душата ти. 
Какво ли ще открия...
Страх ме е да знам. 
Може да е плитко
Я до глезен, я до кръст...
А може да не мога
да докосна дъното 
със пръст...
Загадката е сладка.
Ала скачам отведнъж.

 

А можеше да каже...
Той дори не бил и мъж. 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??