20.08.2008 г., 7:23 ч.

Загадка 

  Поезия » Любовна
660 0 3

Ти липсваш, аз липсвам,                  
но на кого ли, никой не знае.              
Ти искаш, аз искам,                             
но какво ли, кой ще узнае.   

               

Една загадка, две загадки,
а за тях кой ли ще гадае?
Аз знам, ти знаеш -
туй загадка една е.

 

Една тайна, две тайни,
а тях кой ще ги скрие?
Щом аз знам и ти знаеш,
те в нежна обвивка се крият.

 

Ти си един, а заедно двама
и в нежна обвивка от ледена гама,
една нота, втора нота
леят се бавно и сълзи проливат...
... отново и отново тези си ноти
в нежната гама се сливат.

 

Ти липсваш, аз липсвам,
но на кого ли, никой не знае?
Ти искаш, аз искам,
но какво ли, кой ще узнае?...

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??