На другия ден няма
да съм буден май. Ще
има доста загинали и
знай,че малко останаха
в твоя сън и мисля,че ще
загинеш убеден съм.
Как загинаха толкова
много хора в съня ми.
Дано никой не забрави
паметта ми. Толкова ли
е страшно това да загина
в съня си и да не се върна
в реалността?
Вече почвам да се плаша аз.
Загивам в съня си и не внимавам.
Просто вече ще се примирявам.
До тук бях аз съня си приключих в
този час. И ако сега беше някой
влязъл в дома си щеше да види,че
съм загинал в съня си.
Автор: Захари Първанов
© Захари Първанов Всички права запазени