27.02.2015 г., 7:46 ч.

Заглавие. Любовно. Оная, несподелена любов... 

  Поезия
362 0 3

Толкова чакани думи,

неказани никога смело,

толкова погледни блудни

и допир в нощта неумел...

 

Толкова мънички истини,

скрити завинаги вътре,

толкова много лъжи,

погубили лунните утрини...

 

Толкова тъжни усмивки

в зората студено разцъфнала,

толкова много сълзи

с теменугите нежно издъхнали...

 

Толкова много любови,

увили се вечно в бръшляна,

толкова мастилени вечери

обгръщат сърцето в забрава...

© Елена Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??