17.04.2014 г., 7:49 ч.  

Загледан към високите звезди! 

  Поезия » Философска
353 0 1

Загледан към високите звезди!

В предверието на вечността
стоиш притихнал и спокоен.
Съзираш недостъпните места -
избран, набожен и достоен.

Посоки необята ще ти прати:
с въпроси, чувства, интереси..
Те с щурм ще разпнат обичта ти,
но тя свещена ще възкреси.

Сред много варварски закони..
и тежки саби, думи, съдбини,
като разлистен цвят си в клони,
загледан към високите звезди.

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??