5.03.2011 г., 14:30 ч.

Загубих 

  Поезия » Друга
651 0 1

Загубих битката с живота, загубих битката, с лошото и лошите хора.               

Загубих битката с жената, с любовта, загубих, даже мисля, моята душа.     

Загубих музиката, за която толкова живях - писах и се борих, да, изгубих.

Загубих още - думите, с които толкова крещях, загубих радостта от този ден.      

Загубих аз... загуби и моето сърце, което вече не ще мечти да кове.             

Тъжно ми е на този ден, защото аз нещастен съм роден...

© Андрей Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??