8.06.2008 г., 16:52 ч.

Загубих ключа за сърцето ти 

  Поезия » Любовна
776 0 2

  

Загубих ключа за сърцето ти

 

 

Загубих ключа за сърцето ти.

Как ще се върна при тебе?! Не знам..

Боли ме, боли ме, вината ме гори.

Напомня ми за тебе всяка сълза.

 

 

Всеки път като дишам чувствам, че там,

в сърцето ми пулсира болка една.

И догаря, наранена, душата като плам,

но сама ще намеря път към любовта.

 

 

Всеки път, когато искам до мене да си ти,

твойта сянка пак ме топли в нощта.

Ветровете сляха се... Направиха ураган

и пометоха без жалост моята душа...

 

 

Но аз усещам, че още съм жива

и във вените ми огън гори...

Сърцето не заспива,

то за тебе безспирно тупти...

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • дано намериш ключа по-скоро!
  • Много емоционален стих!
    Дано намериш ключа за сърцето му!
    Успех,мила!
Предложения
: ??:??