18.02.2008 г., 22:26 ч.

Загубих те 

  Поезия » Любовна
703 0 2
Загубих те, липсваш ми сега.
Всичко наоколо обвито е в гъста мъгла,
която обхваща с две ръце
моето изстрадало, тъжно сърце.
Без теб светът се превърна в пустиня,
загубих те, моя нежна обична светиня.
Вик отчаян усещам как извира,
загубих те и само няма болката пулсира.

© Вероника Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??