22.09.2009 г., 12:40 ч.

Зайо 

  Поезия » За деца
737 0 1

Тръгна Зайко из гората,

броди дълги часове.

Той запя си песничка позната

и запляска със ръце.

 

Но разбра накрая Зайко,

че песента не ще му донесе това -

ласка, топла дума,

или някой със добра душа...

© Марина Буюклиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??