Скок-подскок,
хайде всички на урок!
Зайо скача на тревица
и поклаща своята главица,
че във неговата дупка
моркови ще хрупка.
А с наострените си ушички
той ни чува всички
и никой зайо не закача,
защото бързо той подскача!
© Милена Всички права запазени