18 июн. 2012 г., 12:59

Зайо 

  Поэзия » Для детей
620 0 1

Скок-подскок,

хайде всички на урок!

 

Зайо скача на тревица 

и поклаща своята главица,

че във неговата дупка 

моркови ще хрупка.

 

А с наострените си ушички 

той ни чува всички 

и никой зайо не закача,

защото бързо той подскача!

 

 

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??