26.12.2007 г., 0:48 ч.

Заклех се 

  Поезия » Любовна
1059 0 5

Кълна ти си във вечната си обич!

Заклевам се - ще съм ти вярна даже след смъртта!

Живота си бих дала, ако трябва

за теб, защото вечна в мен е любовта!

Повярвай - всичко бих ти дала!

Повярвай - никой никога не съм обичала така!

И вярвам, заедно ще сме дори след края,

защото знам, че ти си моята съдба!

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??