2.12.2010 г., 19:54 ч.

Заклевам се! 

  Поезия » Любовна
629 1 2

Ще избягам от теб!

Ще избягам от себе си!

Ще затворя решително всички врати!

Ще заключа и своите чувства!

Ще се гмурна в море - безразличие,

ще се скрия в пустиня безводна...

И ще бъда свободна!

 

Свободна от тебе!

Свободна от себе си!

Свободна от тази любов запленяваща.

Свободна - отново да тръгна към тебе

- влюбена и с любов покоряваща.

Вярна на своята женска природа -

свобода да жадувам,

но, покорена, щастлива да бъда...

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трудно е жената да бъде истински свободна, защото по природа иска винаги да бъде притежавана.
  • Ех, ако беше толкова лесно...
    Харесах!
    Поздрави!!!
Предложения
: ??:??