1.12.2013 г., 23:01 ч.

Заклевам те 

  Поезия » Еротична
1103 0 2

Заклевам те  да бъдеш вечно сам.

Заклевам те от самотата да не се избавиш,

като сянка да  е тя за теб и от нея ти да си обзет.

 

Заклевам те да се луташ в лабиринт от чувства сътворен.

Заклевам те да страдаш много, безумно да си влюбен,

а тя с присмех, жал да ти отвърне на любовта към теб.

 

Тогава ще почувстваш как страдала съм аз.

И ден и нощ неспирно по тебе мислих аз.

Осъзнал си свойта грешка разкайваш се пред мен сега.

И ме молиш аз да ти простя защото с мойте чувства 

ти се подигра.

 

Заклевам те да страдаш вечно да бъдеш призрак 

вместо блян.

Заклевам те....

но само спомен ще си ти за мен избледнял.

 

© Ели Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно послание! Шапка ти свалям. Поздравления!
  • Невероятна творба, сякаш авторката съм аз, накара ме да настръхна, поздравления!
Предложения
: ??:??