23.01.2011 г., 23:36 ч.

Заключена 

  Поезия » Пейзажна
484 0 0

 

                                И ето - стоя пред заключена вечност

                                в утроба от залезна тишина,

                                морето потръпва в любовна безбрежност

                                от пулса на нечия чужда вълна.

 

                               И нищо не искам -

                               брегът ме докосва по-златен и чист отпреди,

                               в омая от пясъчна нежност се плиска

                               луната, съблечена срамно в зори.

 

                               Дъхът ми се слива във утрото сиво

                               със моя самотен изстинал вървеж,

                               а там песъчинка потръпваща диво

                               се ражда отново във морски триптих.

© Сара Махова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??