25.02.2018 г., 19:20 ч.

Закуска 

  Поезия » Хумористична
347 0 3

В асансьора смесваше се дъх
на цигара и на алкохол.
Бре от рано почнал тоя плъх
с бренди да замезва хляб и сол.

Че щом се консумира на закуска,
то брендито не е шега.
Верно че от нерви ни отпуска
Но чак пък и от сутринта?

С алкохола трудно се намира
на промилите златната среда
И всеки, който го разбира,
не ще блъсне във греда.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??