Feb 25, 2018, 7:20 PM

Закуска 

  Poetry » Humour
344 0 3

В асансьора смесваше се дъх
на цигара и на алкохол.
Бре от рано почнал тоя плъх
с бренди да замезва хляб и сол.

Че щом се консумира на закуска,
то брендито не е шега.
Верно че от нерви ни отпуска
Но чак пък и от сутринта?

С алкохола трудно се намира
на промилите златната среда
И всеки, който го разбира,
не ще блъсне във греда.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??