21.01.2023 г., 20:58 ч.

Закъснях ли 

  Поезия » Друга
201 0 0

Късно ли е вече

закъснях ли днес.

Времето кога изтече,

сякаш пътников експрес.

 

 

Късно ли е да простя

и да върна миналото ни.

Как за теб да се родя

и да кажа "Време спри".

 

 

 

Късно е, да знам, че свърши,

приказка създадена от нас.

А живота продължава да руши,

спомени останали в запас.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??