21.05.2008 г., 22:56 ч.

Залез 

  Поезия » Любовна
561 0 9

ЗАЛЕЗ

СЛЪНЦЕТО ЗАЛЯЗВА В ТВОИТЕ ОЧИ,

СВЕТЛИНИТЕ СТРАННО СЕ ПРЕПЛИТАТ,

СТРУВА МИ СЕ ТИШИНАТА, ЧЕ ИСКРИ

И МИГОВЕТЕ СПИРАТ, НЕ ОТЛИТАТ.

 

ПО ЛИЦЕТО ЗВЕЗДЕН ПРАХ БЛЕСТИ,

КРАСОТАТА ТВОЯ НЯКАК МЕ ОПИВА,

ЧУВАМ КАК ЗЕМЯТА БЪРЗА ДА ЗАСПИ,

СЯКАШ ВЕЧНОСТТА НА ПРАГА СПИРА.

 

МУЗИКА КРАСИВА ПОЧВА ДА СТРУИ

ОТ УСТНИТЕ, КОГАТО ЗАГОВОРЯТ,

АКОРДИ ВПЛИТАТ СЕ - НЕЗЕМНО ТЯ ЗВУЧИ,

ОЧИ ПРИТВАРЯМ И ЗАБРАВЯМ ДА СЕ БОРЯ.

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??