2.02.2013 г., 22:42 ч.

Залез 

  Поезия » Любовна
353 0 0

Залез


Залез.

Огън. Пламък.

Топлина.

Ухание.

Вечер.

Мелодия. Китара.

Блус.

Споделеност.

Сълза.

Потъване

...

в нежно безвремие.


Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??