20.10.2011 г., 17:00 ч.

Залез тих 

  Поезия
356 0 2

ЗАЛЕЗ ТИХ

 

Годините си вече не броя.

Те много минаха край мене.

Но искам тихичко да догоря

и винаги да съм до тебе -

 

като брезичка до столетен дъб

стаена, търсеща защита.

На тебе мойте листи ще дадат

надежда  и любов честита.

 

Години трудни, тежки покрай мен

отминаха кат' буря дива.

Сега е хубав, слънчев моят ден,

а с теб съм силна и щастлива.

 

О, нека двама дружно да вървим

към залеза, дано да бъде тих!

Аз знам, че всяко зло ще победим,

затуй е бодър моят верен стих.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??