21.06.2017 г., 0:14 ч.

Залезът е изгрев 

  Поезия » Свободен стих
723 1 0

 

Гледка ненагледна:

Беседката любовна,

цветята е прегърнала

и лъчите на слънцето.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??