10.07.2021 г., 22:37 ч.

Залезът 

  Поезия » Любовна
193 0 0

 

     

        Залезът

 

Красив е залезът сияен,

красиво пада вечерта,

а хоризонтът е безкраен,

заключил в себе си света.

 

И аз го гледам със години,

събужда в мене ням възторг, 

блести над цветните градини

и им дарява нов живот.

 

Любувам се на цветовете,

на прелестния им нюанс,

притихнали са ветровете

и поздравяват с реверанс.

 

Но най-красив е той, когато

във твоите очи блести

и в слънчевото златно лято

ми носи обич и мечти!

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??