26.11.2008 г., 18:37 ч.

Заложница на любовта 

  Поезия » Любовна
622 0 2

Как нежно ме владееш...

чакам те, жадувам те, сънувам те.

Дали и ти за мен така копнееш...

Тайнствен, закачлив, гальовен,

появяваш се като видение,

прогонваш мрачните съмнения...

Ти си стих и вдъхновение,

ти си радост и вълнение,

нежен дъх, целувка лека,

моя тайнствена пътека...

Оставам в твоя плен сама -

заложница на любовта.

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??