22.07.2012 г., 13:18 ч.

Залуняване 

  Поезия » Любовна
542 0 0

Красив изгрев порази 

въображението ми. 

Луната се издигна 

и седна в отблясъка си.

 

Метеор се отрази

насред съзнанието ми.

Загубата мигна 

и надигна крясъка си. 

© Малката смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??