4.01.2009 г., 15:15 ч.

Заминаването ти 

  Поезия » Любовна
620 0 1


                                                     ЗАМИНАВАНЕТО ТИ

                                                  Тръгваш си. И пак те губя.
                                                  Тръгваш, но ми отнемаш
                                                  любовта. Едничката радост
                                                  на моята изгубена и празна душа.
 
                                                  Заминаваш и в един различен
                                                  свят самичка ме оставяш.
                                                  Така по-малко умирам всеки ден,
                                                  и не знаеш каква страшна болка
                                                  живее вътре в мен.

                                                  Дъждовно е вън. Дъждовно е
                                                  и в моите очи, защото
                                                  замина, без да чуеш, че
                                                  си любовта едничката в живота ми.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??