8.10.2008 г., 6:39 ч.

Замълчи 

  Поезия » Любовна
896 1 2

Замълчи, за миналото не те питам.

Не ми напомняй спомени предишни...

Забравям бройка или поне ще се опитам

да не мисля, че ще съм една от всички бивши.

 

Замълчи... всяка дума е излишна.

Ръцете ти говорят по-красив език.

Не ме сравнявай с никоя предишна...

в тишината бяла се чува моят вик.

 

Замълчи... аз знам,че има други.

Сърцето ми отдавна е усетило това.

Не се учудвам как безброй момичета, съпруги...

така силно отричат Любовта...

 

Замълчи... не ме лъжи и мен,

поне в това да бъда по-различна.

И помни... ще дойде ден,

когато и аз ще бъда безразлична!

 

© Миряна Венелинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истинско....Успя да ме докосне и ми припомня всичко,което е в моята душа,което изживявам и сега...
    "Замълчи... не ме лъжи и мен,
    поне в това да бъда по-различна.
    И помни... ще дойде ден,
    когато и аз ще бъда безразлична!"
    Надявам се да успееш,защото при мен не се получава!Успех!
  • Силно!!!
    Много!
    Поздравления, Миряна!
Предложения
: ??:??