6.01.2013 г., 20:36 ч.

Замълчи. Не говори. 

  Поезия » Любовна
649 1 1

Замълчи. Не говори.
Какви са тези слова,
дето ги редиш сега?
С думи ме възхваляваш.
С думи ме нараняваш.
Ту в Рая ме издигаш,
ту в Ада ме сваляш.
Каква е тази словесна игра?
Не говори. Замълчи.

С очи любящи ме погледни
и с думи любовни
сърцето ми напълни.
Обичам те! - ми кажи
и душата ми
към твоята ще полети.
С думи за щастие ме дари
и най-щастлива ще съм аз.
За ръце ме хвани
и в любовен танц ме завърти.

Замълчи. Не говори.
За лошите думи забрави
и от мислите си ги изхвърли.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??