13.09.2005 г., 11:07 ч.

запали ме с капчица любов 

  Поезия
770 0 5

Обичам те,какво да сторя?
Сърцето ми в очакване мълчи.
Безсилна съм пред свойте чувства да се боря,
безсилна съм пред твоите очи.
Погледна ли те в мен настъпва буря
и всичко в мен потрепва в огън нов.
Ела в живота ми,не ще те никога отпъдя
и запали ме с капчица любов.

 

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??