Sep 13, 2005, 11:07 AM

запали ме с капчица любов 

  Poetry
769 0 5

Обичам те,какво да сторя?
Сърцето ми в очакване мълчи.
Безсилна съм пред свойте чувства да се боря,
безсилна съм пред твоите очи.
Погледна ли те в мен настъпва буря
и всичко в мен потрепва в огън нов.
Ела в живота ми,не ще те никога отпъдя
и запали ме с капчица любов.

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??