14.07.2010 г., 21:57 ч.

Запей ми 

  Поезия
477 0 1

Запей ми, моля те, запей ми!

Начален тон от душата ми вземи,

утеши я, моля те, с песен,

че от друго едва ли ще преболи.

Запей ми, моля те! Не намирам аз покоя.

Все за нещо тичам, плача и се моля.

И сега се моля да ми запееш -

от изгорелия огън пепелта в душата ми да разпилееш.

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??