14 июл. 2010 г., 21:57

Запей ми 

  Поэзия
480 0 1

Запей ми, моля те, запей ми!

Начален тон от душата ми вземи,

утеши я, моля те, с песен,

че от друго едва ли ще преболи.

Запей ми, моля те! Не намирам аз покоя.

Все за нещо тичам, плача и се моля.

И сега се моля да ми запееш -

от изгорелия огън пепелта в душата ми да разпилееш.

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??