17.09.2007 г., 20:33 ч.

Запей ми, птицо 

  Поезия
582 0 9
 

Запей ми, птицо, песен красива,

да полетя със тебе в небесата

и щастие във мене да прелива,

така че да потръпне и душата!


Запей ми нежно, мелодично

и в земен Рай ме отведи,

там всичко ще е романтично

и ще се сбъдват хиляди мечти!


Запей ми с чудния си глас!

Запей! Аз слушам твойта песен

за любовта, за чувствата, за нас

и за живота, който ще е лесен!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??