20.06.2007 г., 22:04 ч.

запомни ме! 

  Поезия
633 0 6
                                 Запомни ме!

                      Запомни ме!
                                      Запомни ме!
                       Запомни ме с очи,
                       като водата сини,
                       с усмивка,
                       като лазурното небе.
                       Запомни ме,
                       като ветреца южен
                       да милва всеки от сърце
                       Запомни ме,
                       като дете игриво,
                       като мъничка невидима звезда.
                       Запомни ме,
                       като видение красиво,
                       което идва в нощта.
                       Запомни ме!
                                        Запомни ме,
                       както искаш,
                       но те заклевам -
                                         Запомни ме!
   
 
                      

© Олга Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??