26.04.2007 г., 15:57 ч.

Запомни ме 

  Поезия
730 0 0
 

                                           Ще си спомниш ли някога

                                                  миговите най-съкровени? 

                                               Ще си спомниш ли за мен

                                                       и моята любов?

                                               Аз винаги ще те помня, знай...

                                               Ще помня изневярата и лъжата ти...

                                                           Ще те запомня...

                                               Моля те, помни ме и ти...

                                                   Аз съм една за тебе, зная,

                                                           но защо избяга, защо изневери...

                                            Ти вкуси от греха, а сега отново се завръщаш...

                                                                  Не, спри, недей,

                                                           не ме наранявай отново...

© Яна Алескандрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??