Ще си спомниш ли някога
миговите най-съкровени?
Ще си спомниш ли за мен
и моята любов?
Аз винаги ще те помня, знай...
Ще помня изневярата и лъжата ти...
Ще те запомня...
Моля те, помни ме и ти...
Аз съм една за тебе, зная,
но защо избяга, защо изневери...
Ти вкуси от греха, а сега отново се завръщаш...
Не, спри, недей,
не ме наранявай отново...
© Яна Алескандрова All rights reserved.