23.02.2019 г., 17:49 ч.

Запознанство 

  Поезия
415 0 0

Едно момиче ме привлече,

но не знам какво ще се случи,

защото тя от мен е надалече

и като се видим не знам какво ще се случи..

А тя е толкова прекрасна, 

че понякога ми се иска да съм при нея,

нямаше как по разговорите с нея да не се захласна,

щом си пишем като слънце грея..

Но какво ще се случи, няма как да го предвидя,

но да не сгреша с нещо ще се старая,

надявам се с нещо да не я обидя,

всичко като мед и масло да мине ще се постарая

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??