5.02.2015 г., 9:20 ч.  

Зара 

  Поезия
509 0 0
Зара

Желаеш да публикуваш си творбата,
искаш да докоснеш се до суетата.
Коментари и оценки да получаваш ти навред,
след прочита на първия куплет.
Но нека да те светна по въпроса,
макар в момента да съм боса.
Много хора се озъртат и за жалост,
гарда си не смъкват.
Гледат тайно-тихо,
ако може да остане скрито
и се мъчат да пробият,
пладиатстват - в джоба си
опитват да те скрият.
Докато навираш им се в лицето
и ги сочиш с кутрето.
Мислят как да те поставят в шах,
но не знаят че с пешката поставила си ги в мат.
Отдава им се да завиждат много,
но не осъзнават че си имаш свое лого.
Продължават да злобеят
докато чорапите ти се ветреят.
Покажи им босите си ти крака -
и кажи им, че написала си го с лявата ръка.

© Радослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??