Заради теб съм тук. И е прекрасно.
Смехът ти – чувствен звук. Любов е - ясно.
Единствен поглед твой. За мен е чудо.
Поспри за миг, постой... Обичам лудо.
Тез думи две, дали... Кажи ги тихо.
Над нас възторг вали. И светят стихове.
Животът спря почти. Като в молитва.
Два гълъба – мечти. В небето литват.
Светът е нов, красив. Със дух и с мисъл.
Заради мен си жив. И има смисъл.
© Нина Чилиянска Всички права запазени