9.03.2008 г., 13:49 ч.

"Зарекох се да не обичам" 

  Поезия » Любовна
659 0 2
Топлина във мене не търсете!
Такава няма вече. Няма и да има.
В много ми дойдоха и сълзите.
Сякаш, че съм плакала за трима!

Един човек душата някога плени ми.
Не виждате ли колко във очите ми личи,
че сърцето той разби ми
и хубавото в мене заличи!

Усмихвам се. Не питайте защо!
Дори самата аз не зная.
Може би се смея на сълзите
и нямам страх да го призная.

Не ме търсете! Аз любов не давам!
Някога със цялото сърце обичах!
После дълго съжалявах
и зарекох се да не обичам!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво, но не може без обич...
    Поздрав!!!
  • Не се заричай, Вале! Пак ще можеш да обичаш и сърцето ти ще заздравее - само почакай да срещнеш правилния човек, който ще сглоби парченцата! Много ми хареса стиха ти! Браво!
Предложения
: ??:??