Защита
Зоната на здрача
в нашия отбор,
иде ми да плача -
всеки път позор.
Липса на синхрон,
слаби всеки мач,
а на този фон
няма и водач.
Тактиката куца,
физиката дваж,
който и да пуца
чакаме на страж.
© Марин Цанков Всички права запазени