18 июн. 2009 г., 15:12

Защита 

  Поэзия » Юмористическая
457 0 2

       Защита

 

Зоната на здрача

в нашия отбор,

иде ми да плача  -

всеки път позор.

Липса на синхрон,

слаби всеки мач,

а на този фон

няма и водач.

Тактиката куца,

физиката дваж,

който и да пуца

чакаме на страж.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??