29.02.2008 г., 23:26 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
637 0 1

                    ЗАЩО

Чувствувам силата на болката...
Тя ме обзема цялата...
Не издържам самотата,
която изпълва стаята...

И помня твоите думи,
преди да затвориш вратата.

Ти спря се и ми каза,

че тука свършва играта...

Защо от мрачното небе
дъждът, който пада, е дъжд от сълзи?
Защо ти всичко ми отне
и сърцето ми страда, и нямам мечти?
Кажи защо, кажи ми,
все още шепна твоето име.
И нощем само луната
ми е приятелка във самотата...

Чувствувам, че от мене бягаш
и бурен вятър те отнесе.
А на мене ми остана
само тази песен...


 

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??